MGP i Stua lørdag 15. april

Reklameplakat

Årets vårkonsert med Storbandet Stua 17 er noe helt nytt. Opp gjennom tidene er det laget mange skikkelig gode melodier i Melodi Grand Prix og Eurovision. Nå ønsker bandet å servere en helkveld med noen av de beste bidragene, både norske og europeiske, der man utnytter storbandets muligheter med store og fine klanger, dynamikk og rytmer. Og for at dette skal bli virkelig bra, har bandet fått med en heftig vokalrekke med 5 kvinnelige vokalister, som både synger solo og korer sammen:

Susann Sundquist, en nittedøl som har sunget med storbandet før, senest på julekonserten i 2022. Hun er en allsidig vokalist som synger i ulike band, gospelkor, rocke-innspillinger, soulbandet Session og har gitt ut egen CD. Lokalt forankrede Margrethe Frank har sunget med storbandet før og spenner sjangre fra jazz til populærmusikk, fra viser til folkemusikk og mer til. Hun leder egne band og har bidratt i større oppsetninger ved den norske opera og ballett. Thea Sofie Gustafson fra Nittedal, som elsker sang, dans og teater, og har videre utdanning innen musikk, musikal og dans. Hun har både gjort musikaler og instruerer det ved det lokale Danseverket. Helene Edler fra Lørenskog, som synger med storband, har to mindre band og mestrer de fleste sjangere, selv om jazz er yrkessjangeren hennes. Hun jobber med sitt andre album, i tillegg til å jobbe som produsent, coach og lydtekniker lydstudio. Ingrid Elisabeth Thomassen, en utflyttet altaværing med base i Oslo, som var vokalist på bandets soul-konsert. Hun synger i Traces Gospel Choir, med storbandet She Bop, freelancer i ensembler, og er veldig aktiv med soul-blues-rock bandet Blue Beat.

Musikken er spesialarrangert for storband av bandets musikalske leder – og repertoaret matcher godt med Eurovision/MGP fanklubber sine favorittlåter. Dette må vel være perfekt oppvarming mellom de nasjonale og europeiske finaler i år. Her blir det fest, glitter, glam og show i en forrykende storband-innpakning. Alt ledet av bandets musikalske leder, Erlend Furholt Moen.

Tid: Lørdag 15. april, kl. 18.00

Sted: Kulturverket Flammen, Borghild Ruds vei 3, 1482 Nittedal

Billettpris, samme som før: 225 kr + avg.

Link til billetter: https://checkout.ebillett.no/264/events/3568/purchase/setup

Link til Facebook: https://fb.me/e/2H7m3aGMl

Link til Instagram: https://www.instagram.com/p/CqbZhZSDwFJ