Hvem er Stua 17

Stua17 er et allsidig storband som spiller dansbar musikk og konserter med jazzclub program. Vi spiller mange klassiske swinglåter av Basie, Miller og Ellington, men serverer også latinamerikanske rytmer, rock og ”tøffere jazz” som Birdland fra Weather Report. Vi har ofte med kvinnelig og/eller mannlig vokalist, og da kan du høre klassikere som Sinatra, Nathalie Cole og Alicia Keys. Vi kan også mikse inn noen «partylåter» i programmet.

Storbandet Stua 17 med Susann Sundquist

Vi spiller gjerne i bryllup, jubileer, firmafester og andre lukkede lag, og er åpne for andre ideer du måtte ha.

Vi holder 3-4 konserter i året med ulike tema. Vår konsert i mars-2018, «Søstre i Stua», hadde Andrews Sisters som tema i samarbeid med Underholdningsvogna. Sist jul hadde vi julekonsert med Emilie Smestad. Denne var så populær at vi nok vil prøve noe tilsvarende neste jul. Tidligere har vi hatt «Sus(n) i Stua», et samarbeid med vokalisten Susann Sundquist der Natalie Cole ga mye inspirasjon til repertoaret. Vi har også hatt samarbeid med koret Corona, noe som resulterte i den heftige konserten «31 i dusjen + 17 i stua» med Soul, Funk, Swing – låter fra Earth, Wind & Fire, Chicago, Blood, Sweat & Tears, mm.

Stua 17 i Storbandteltet i Malmö

Malmø Musikkfestival – i Jazz/Storband teltet

Vi har deltatt i åpningen til Oslo Jazzfestival to år. Det er hyggelig å kunne være med å bidra til stemning her hjemme. Tidligere har vi gjennom 8 år hatt det moro med å delta på musikk-festivalen i Malmø i august med en eller to konserter. Der har vi skapt såpass stemning at det har blitt køer utenfor musikkteltet når vi spiller.

Stua 17 Jazzfestivalen i Oslo 2013

Stua 17 på Oslo Jazzfestivalvi egne konserter et par ganger i året. Vi informerer om disse på vår facebook side.

Her hjemme har vi spilt for bryllup, jubileer og andre fester for private og bedrifter. I tillegg holder

Stua 17 i Jazzteltet for Hot House i Malmö

Malmø Musikkfestival – i Hot House teltet

Vi kommer fra Nittedal, like nordøst for Oslo, så det er Østlandet som er vårt primære område for spillejobber. Med hensyn til lokaler, så er vi et fullt storband med 17 musikere og en bandleder, så vi trenger litt plass – selv når vi sitter tett. Vi har gjerne med en eller to vokalister, avhengig av programmet for konserten eller spillejobben.

Du finner oss på Facebook som Stua 17.

facebook_logo

Legg igjen en kommentar