Jul i Stua

For sjuende året inviterer Storbandet Stua 17, som ledes av Erlend Furholt Moen, til en variert julekonsert som gir rom til å stresse ned, senke skuldrene og ta en pause i juleforberedelsene. Her kan du nyte rolige julestemninger, men også mer rytmiske sanger med jul og vintertema. En av årets vokalister, Thea Sofie Gustafson, kjenner dere igjen fra da hun sang med oss på MGP konserten tidligere i år. I tillegg har vi med en mannlig vokalist, Håvard Henriksen, som vil bidra til å gi et enda bredere vokalbilde.

Thea Sofie Gustafson er 24 år og kommer fra Nittedal. Hun har en bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøgskolen, og en PPU i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo. For tiden underviser hun i musikal og jazzdans ved Danseverket, i tillegg til å frilanse som musikalartist. Denne høsten har hun jobbet som koreograf ved Stablo Teaters storsatsning «Urinetown The Musical» som har premiere i februar 2024. Julekonserten med Stua17 blir ikke hennes eneste konsert i desember, da hun setter opp egen konsert i Flammen den 19. desember. 

Håvard Henriksen er 25 år og kommer fra Sandefjord. Han gikk ut av Musikkteaterhøyskolen våren 2022 og har siden det vært med på ulike prosjekter som profesjonell utøver. Han har spilt Mikkel Rev i Dyreparken, Danny Zuko i Grease samt medvirket i ulike TV-produksjoner. Han er for tiden aktuell med rollen som Jesper i Kardemomme by som skal spilles på turné fra januar 2024.

Thea og Håvard gleder seg til å opptre sammen med Stua 17 og bringe fram god julestemning i Flammen.

HUSK at barn under 12 år kommer inn gratis.

Billetter: https://checkout.ebillett.no/264/events/3587/purchase

Arrangementet på Facebook: https://fb.me/e/VM8x9bde